Over Mij

Een beetje info over mij

Hallo daar! Mijn naam is Larissa van Rijn en ik ben afgestudeerd als mediavormgever aan het Mediacollege Amsterdam en nu studeer ik Communicatie en Multimedia design aan de HVA in Amsterdam.

Naast mijn interesse in vormgeving en webdesign, heb ik verschillende hobby’s. Dit zijn tekenen, gamen en zelf bezig zijn met game design. Als persoon ben ik betrouwbaar, eerlijk, een doorzetter en heb ik gevoel voor humor. Ik hou ervan om mensen te helpen en wil altijd graag nieuwe kennis opdoen. 

Naast mijn bijbaan en opleiding ben ik bezig met verschillende cursussen om te blijven groeien in mijn interesses en mijn vakgebied. Benieuwd wat mijn werkervaring is? Lees dan hieronder verder!

2016
Saenredam
VMBO-T behaald

In 2016 heb ik mijn VMBO diploma op de theoretische leerweg behaald.

2016 - 2017
Wormerveer
Dekamarkt - Broodafdeling

Tijdens mijn VMBO diploma vond ik een bijbaantje bij de Dekamarkt waar ik werkte op de broodafdeling.

2016
Mediacollege Amsterdam
Begin Mediavormgeving opleiding

Na het behalen van mijn VMBO diploma begon ik met mijn MBO mediavormgeving opleiding aan het Mediacollege in Amsterdam.

2017 - 2019
Wormerveer
Kruidvat Vulploegmedewerker

Tijdens mijn Mediavormgeving opleiding vond ik een bijbaantje bij het Kruidvat waar ik werkte als vulploegmedewerker.

2019
Haarlem
Guestcompass - Stage

Voor mijn mediavormgeving opleiding liep ik 2 stages, waarvan 1 daarvan Guestcompass was. Hier maakte ik verschillende tafel kaarten en andere producten die in hotels dienden om gebruikers snel te kunnen laten verbinden met GuestCompass hun webapp. Deze webapp werkt gebruikt om hotel kamer deuren te openen, zodat er geen pasjes meer nodig waren. 

2020
Krommenie
Bofesto - Stage

Voor mijn stage bij Bofesto was ik veel bezig met drukwerk. Hoewel ik hier niet mijn volledige plezier uithaal, heb ik wel veel geleerd. Daarnaast had ik de basis kennis opgebouwd voor het werken met After Effects. Helaas duurde deze stage 1 maand door COVID en konden zij mij niet houden.

2020 - Heden
Myedesign
Bijbaan bij Myedesign

Ik sloot mij aan bij Myedesign als webdesigner en grafisch vormgever dat net nieuw in de markt was gekomen. Hierbij werk ik aan projecten zoals portfolio websites, posters, flyers en ander drukwerk.

2021
Mediacollege Amsterdam
Mediavormgeving diploma behaald.

In 2021 heb ik mijn Mediavormgeving diploma behaald en schreef ik mij in aan de Hogeschool van Amsterdam voor Communicatie en Multimedia Design. Dit vond ik een mooie aanvulling op mijn diploma waarbij ik nog graag meer kennis wilde opdoen en mijzelf meer verbreden in het vak.

2021 - Heden
Hogeschool van Amsterdam
Start CMD opleiding

In 2021 starte ik met de opleiding CMD (Communicatie en Multimedia Design) aan het HVA in Amsterdam. Hierbij haalde ik in het 1ste jaar mijn propedeuse en verdiepte ik mij in het 2de jaar in visual design.

2023
Cubefields
Cubefields - Stage

Tijdens mijn 2de jaar voor CMD liep ik een korte stage van 10 weken bij het bedrijf Cubefields. Zij bouwden in de game Minecraft verschillende werelden voor bedrijven die educatief waren voor kinderen en hiermee kennis lieten opdoen over verschillende thema's.

2023 - 2024
Kledingbank Zaanstreek
Vrijwilliger - Kledingbank Zaanstreek

Via Myedesign was ik aan de slag gegaan als vrijwilliger voor Kledingbank Zaanstreek. Ik was verantwoordelijk voor het vernieuwen van hun website. Ik designde deze, bouwde deze in WordPress en hou tot op de dag van vandaag deze bij met actueel nieuws.

2023 - Heden
DEKRA Alkmaar
Bijbaan bij DEKRA

Tijdens mijn 3de jaar bij CMD vond ik een extra bijbaan bij DEKRA als administratief medewerker. Hoewel ik al een bijbaan bij Myedesign had, was deze nog niet consistent met inkomsten en vond dit wel fijn naast mijn studie. Dit was dus een goede uitkomst.

Portfolio

Bekijk andere content uit mijn portfolio.

Contact

Neem contact met mij op over een project of een vraag.