Robin Assistant

MA Eindproject

Poster Design

Tools: Adobe Illustrator, Adobe Indesign

Een van de producten die ik in een teamproject van het Mediacollege maakten, was een poster voor een applicatie wat Robin Assistant heette. Dit was een applicatie wat mantelzorgers hielp met het zorgen van hun geliefden door taken bij te houden voor de mensen die dit nodig hadden.

Om deze appliactie te promoten, moest er natuurlijk promotiemateriaal komen, waarbij ik kwam kijken. Het design had ik geinspireerd van de vormgeving van de appliactie en wilde dit zo clean mogelijk houden dat mensen onderweg snel de poster konden lezen en begrijpen.

Flyer Design

Daarbij hoorden ook een flyer om uit te delen op evenementen of op straat. Ook hier was de vormgeving afgeleid van de applicatie en de poster. Hier liet ik wel meer informatie zien over de inhoud van de applicatie, aangezien mensen met een flyer wel de tijd krijgen om deze volledig te lezen. Mochten zij meer informatie willen, dan kunnen zij de QR code scannen om naar de website te gaan.

Visitekaartje Design

Als laatst heb ik nog een visitekaartje ontworpen op dezelfde manier als de flyer.  Hier heb ik puur alleen de contactgegevens opgezet, aangezien het een klein kaartje is en er weining ruimte is.

Portfolio

Bekijk andere content uit mijn portfolio.

Contact

Neem contact met mij op over een project of een vraag.