Social Media

Allie the Ellie - MA college

Design

Tools: Adobe XD

Als eindejaarsopdracht aan het mediacollege in Amsterdam, kregen wij de opdracht om een game te bouwen met assets uit een kinder show: Allie the Ellie. Waar ik ook aan werkte naast de game, was het promotiemateriaal voor social media. Hier ontwierp ik verschillende posts die de game het beste lieten zien en kinderen/ouders aan kon trekken om de game uit te proberen. Ik begon eerst met een paar schetsen en presenteerde deze aan de opdrachtgever. 

Zij vond deze goed passen bij de game en wat zij wilde uitstralen en begon dus met het uitwerken van de uiteindelijke posts.

Final Design

Met het uitwerken van de schetsen pakte ik alle assets die ik nodig had en zette deze in Adobe XD om naar verschillende soorten social media posts. De opdrachtgever was erg tevreden met het eindresultaat en kon deze gelijk gaan gebruiken op haar Instagram van de game.

Portfolio

Bekijk andere content uit mijn portfolio.

Contact

Neem contact met mij op over een project of een vraag.